Teo Nicolescu îi răspunde dezamăgitor lui Ştefan Ciocănel. Mai bine tăcea…

– politicienii tineri mai au multe de învăţat –

Săptămâna trecută scriam un pamflet despre Ciocănel. Acest politician mi s-a părut atât de lipsit de substanţă, încât părea că locul lui este mai degrabă la începători decât la preşedinţia PD-L Piteşti. O jumătate de an Ciocănel a scos din el numai banalităţi şi clişee – bune de aruncat la gunoi, nu de prezentat în ziare. Mă rog, atâta l-o fi dus capul…

Recent, Ciocănel a făcut o nouă afirmaţie, aceea că PNL îl dezamăgeşte, dat fiind că s-a aliat cu PSD. De fapt, PNL se autoexecută în faţa istoriei, dar asta e altă chestiune. Pe fond, Ciocănel are dreptate, doar că se exprimă în stilul lui nisipos… Ei bine, sărind de la locul lui, Teo Nicolescu îi răspunde lui Ciocănel într-un mod pe care l-aş numi dezamăgitor pentru un tânăr liberal.

În primul rând, Teo Nicolescu n-ar fi trebuit să găsească, în faţa presei, nicio justificare pentru alianţa PNL-PSD. E o alianţă atât de jenantă, atât de ruşinoasă, încât comportamentul firesc, dacă mai ai ceva sânge liber(al) în tine, este de a pune capul în pământ şi de a tăcea naibii din gură. Mă rog, Teo a decis să iasă la rampă. Big mistake!

În al doilea rând, Teo Nicolescu uită că PSD e cam curvă, fiindcă în 2009 a guvernat alături de PD-L. Adică este, până la un punct, responsabil de situaţia din România. Probabil, Nicolescu a uitat să spună că dacă PSD a fost bun pentru PD-L e suficient de bun şi pentru PNL. Caracterele sunt aceleaşi, dacă nu-mă-nşel… Şi pofta de caşcaval.

În al treilea rând, Teo Nicolescu zice că PNL n-ar putea să se alieze cu PD-L, fiindcă liderul de facto al partidului e Traian Băsescu, iar mai devale zice că majorarea TVA nu e măsură de dreapta. Traian Băsescu s-a opus majorării TVA, măi Teo, chiar aşa repede uiţi? Lipsa memoriei e un defect uriaş pentru un politician.

În al patrulea rând, Teo aminteşte de recentul puci pedelist, zicând că Mircea Andrei are atitudine de rechin, iar pedeliştii, de iobagi. Andrei are atitudine de mafiot, chiar eu am scris chestiunea asta, dar ceea ce uită Teo este că actualul lider al PNL, Crin Antonescu, este un ins complet lipsit de coloană vertebrală acum îl înjură pe Geoană, acum se pupă cu Geoană, acum îl critică pe Iliescu, acum se pupă cu Iliescu – deci omul n-are opinie.

Deci or fi pedeliştii iobagi, cum spune Teo, dar zău că şi liberaliii sunt moluşte…

Ce am vrut să dovedesc scriind articolul ăsta? Am, vrut să dovedesc că nu trebuie să aşteptaţi nimic de la aceşti politicieni tineri. Mai au multe de învăţat şi, deocamdată, deschid şi ei gura mare ca puii de cioară, în aşteptarea viermişorului.

Reclame

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: