Tudor Pendiuc ar trebui să plece de la primărie

Când critici o persoană publică, rişti să ţi se spună că manipulezi o realitate cu ajutorul unui text. Nu-ţi rămâne, aşadar, decât să ilustrezi textul. O fotografie nu minte, ea este un fragment de realitate.

Nu, noi nu exagerăm când scriem, de ani de zile, despre gropile din asfalt, despre câinii vagabonzi, despre serviciile publice extrem de proaste, despre mizeria din oraş, despre traficul infernal, despre lipsa de locuinţe pentru tineri, despre pieţele devenite loc de întâlnire pentru bişniţari şi despre investiţiile pe cât de inutile pe atât de scumpe, gen arteziană cântătoare, arteziene în cartiere şi pavele colorate.

Scriind obsesiv despre toate acestea ne-am gândit că primarul Tudor Pendiuc, omul de care depinde rezolvarea acestor disfuncţionalităţi, îşi va reconsidera priorităţile. Nu numai că n-a făcut-o, dar se încăpăţânează să ne convingă că tot ce a făcut el pentru oraş este lăudabil.

Iată aici 10 motive (cele mai multe ilustrate) pentru care noi prezumăm că Tudor Pendiuc ar trebui să lase în locul lui pe altul mai bun.

1. Drumurile – un infern!

Iarna care a trecut a transformat străzile Piteştiului în infern. Credeţi că Tudor Pendiuc şi-a propus să repare integral (şi cu simţul răspunderii) aceste drumuri? Aiurea, nu se vede că şi-ar fi propus aşa ceva. De ochii lumii, se pun nişte amărâte de plombe, cât să ţină vara asta. E la mintea cocoşului că, în primăvara anului viitor, o vom lua de la capăt cu alte gropi în asfalt. Cât timp să ţină şi plombele alea, cât să reziste şi asfaltul vechi din jurul plombelor? Deci problema sistemului rutier piteştean se va perpetua de la un an la altul. Asta ca să nu mai spunem că există alei în cartiere, care n-au mai văzut covor asfaltic de vreo 20 de ani şi arată ca după bombardament. Comunicaţiile rutiere ale Piteştiului secolului XXI se aseamănă cu cele ale Evului Mediu, probabil ar trebui să trecem la căruţe trase de măgari. În ceea ce-l priveşte, Pendiuc a declarat că după ce se vor pune plombe, va fi turnat covor asfaltic pe toată suprafaţa drumului, aceasta fiind soluţia tehnică cea mai bună. Aşteptăm minunea, dară până nu vedem, scriem la ziar despre ceea ce vedem!

2. Investiţiile – prioritizate incorect!

Se poate răspunde că, pentru repararea drumurilor din Piteşti nu sunt bani. Dar pentru toate kitsch-urile pendiuciene au fost bani – şi încă miliarde bune.
Exemple:
·    arteziana cântătoare din Centru ne-a costat un milion de euro
·    artezienele din cartiere ne-au costat fiecare cam cât o vilă
·    pavelele multicolore ne-au costat o grămadă de bani ca să fie scoase şi puse la loc ori de câte ori plezneşte o ţeavă sub ele
·    întâi au fost asfaltate trotuare, apoi au fost sparte ca să se înlocuiască ţevi – şi aşa mai departe.
Am spus-o şi o repet: faţa Piteştiului seamănă cu faţa unei adolescente de la ţară care, venind la oraş, s-a fardat strident şi s-a înzorzonat excesiv, în loc să-şi facă duş cu apă şi săpun.  Acestea sunt „investiţiile” care s-au făcut în oraşul nostru, pe banii noştri! Iar Tudor Pendiuc e foarte mândru de ele!

Vă vine – sau nu – să credeţi, acest kitsch înfiorător şi inutil a costat 1.000.000 de Euro!

Aici vedeţi un grup de tineri protestând lângă această investiţie – de fapt, cheltuială fără rost. (Foto Alex Şerban)

3. Pieţele – o mizerie!

Piteştiul nu mai are pieţele pe care le avea în urmă cu 10 – 15 ani. Simbolul mizeriei şi decrepitudinii este, de departe, Piaţa Ceair. Această piaţă a fost pe vremuri, una dintre cele mai frumoase şi mai bogate pieţe din Piteşti. Tudor Pendiuc a reuşit s-o „asasineze” fiind foarte entuziast de clădirea „multifuncţională” ridicată în această piaţă, probabil fără nici cel mai elementar studiu privind utilitatea şi funcţionalitatea. Clădirea Pieţei Ceair, făcută pe banii piteştenilor, s-a dovedit, în scurt timp o construcţie nepractică, greu de închiriat şi, pe cale de consecinţă a fost abandonată. A devenit, în scurt timp, un „bloc” nenorocit şi inestetic, menit să rămână gol. 80% din spaţiul acestei clădiri este, de ani de zile, neutilizat, iar ţăranii îşi vând produsele bio, sub cerul liber, înghesuiţi, pe nişte tarabe ruginite şi mizerabile. Spaţiul lor comercial a fost restrâns în mod brutal, iar „piaţa” o fac fel de fel de persoane dubioase care vând ţigări, băuturi, blugi etc. Autorităţile par să nu se sesizeze cu privire la mizeria de nedescris din această piaţă, la certurile violente care se încing între şuţi, la taxele de protecţie care se plătesc pentru tarabe, la câinii vagabonzi care îşi fac veacul printre picioarele cumpărătorilor etc. Acestea sunt pieţele piteştene ale secolului XXI – marca Tudor Pendiuc. Nu obosesc să întreb: de ce le trebuia piteştenilor o clădire costisitoare de acest tip, în condiţiile în care piaţa ţărănească a fost, practic, desfiinţată, iar oraşul a fost înconjurat de hypermarket-uri?

Trabagii se calcă pe picioare lângă o clădire nefolosită!

4. Transportul în comun – un dezastru!

Cum bine ştiţi, Piteştiul a avut, timp de 18 ani de la Revoluţie, aceleaşi autobuze vechi, infecte, cu burduf la mijloc. Şi singura alternativă a transportului în comun a reprezentat-o sistemul (de tristă amintire) în regim de maxi-taxi. Atunci s-a dat un tun financiar extrem de puternic: dacă vă mai amintiţi, nu se tăiau bilete, iar călătorii erau transportaţi precum cartofii şi chiar jigniţi de nişte şoferi sub-umani. Presa vremii stă mărturie. În ultimele zile ale ultimei sale campanii electorale, Pendiuc a înlocuit aceste autobuze, iar şoferii noilor maşini, spălate exemplar, purtau cravată – ai fi zis că intrăm în normalitate! Aiurea, dragi cititori! Pendiuc vroia să dea bine în faţa votanţilor, inducând ideea că aşa va fi mereu! Astăzi, transportul în comun este la fel de cenuşiu ca pe vremuri, spoiala care i s-a aplicat nu mai încântă pe nimeni. Iar promisiunea de a extinde transportul în comun în cartierele Piteştiului s-a transformat în demagogie, în minciună sfruntată. Piteştenii din Popa Şapcă şi Tudor Vladimirescu sunt, în continuare, nevoiţi să meargă pe jos de le sună apa-n cap până la prima staţie de autobuz. Argumentul? „E nerentabil să introducem transport în comun în aceste cartiere.” Nerentabil!!! Dar să umplem oraşul de kitsch-uri scumpe o fi rentabil?

Aşa arătau autobuzele piteştene înainte de ultima campanie electorală pentru alegerile locale.

5. Lipsa parcărilor din cartiere – un oraş retrograd şi incomod!

Piteştiul s-a dovedit a fi un oraş mai dinamic decât primarul său care n-a ştiut să se adapteze noilor realităţi. Oamenii au devenit mai activi, numărul maşinilor personale a crescut, iar locurile de parcare au rămas la fel ca pe vremea lui Ceauşescu: puţine şi meschine. Tu n-ai unde să parchezi maşina şi te trezeşti că Pendiuc pozează senin lângă o sculptură abstractă care decorează cine ştie ce parc! Tu distrugi ambreiajul încercând să urci borduri, iar Pendiuc laudă de mama focului arteziana cântătoare. Tu te învârteşti seara câte o oră după câţiva metri pătraţi rămaşi liberi pentru maşina ta, iar Pendiuc apare la televizor vorbind entuziast despre Simfonia Lalelelor. Tipic, nu? Degeaba apăreţi la evenimente îmbrăcat în costum şi cu diagonala tricoloră pe piept, domnule Tudor Pendiuc, noi nu uităm experienţele triste pe care ni le oferă, zi de zi, Piteştiul.

Te poţi învârti şi câte o oră după un loc de parcare… iar pozele arată cu prisosinţă starea asfaltului din cartiere… Se vede, nu?

6. Câinii vagabonzi – o ameninţare pentru copiii noştri! Şi pentru noi!

Câinii vagabonzi au umplut, pur şi simplu, oraşul pendiucian. Nu sunt doar în cartiere. Nu latră doar lângă tomberoanele de gunoi. Nu mârâie doar în pieţele mizerabile din Piteşti, unde le mai pică un os gras. Nu! Îi găsim cu zecile în ceea ce Pendiuc vroia să fie centrul civic al oraşului! Argumentul lui Pendiuc, la vremea punerii pavelelor roşii, era acela că orice delegaţie străină vede întâi centrul oraşului şi „trebuie să fie frumos”! Patetic argument! Orice „delegaţie străină” vede întâi câinii vagabonzi. Oare Pendiuc ştie că este posibil oricând să avem de-a face cu turbarea care, la om, este 100% mortală? Oare a fost informat că rareori spitalele sunt dotate cu Verorab şi că, în lipsa acestui vaccin, se lasă cu moarte de om? Eu unul n-aş dormi liniştit să ştiu că oraşul al cărui edil sunt este plin de câini vagabonzi.

7. Lipsa locuinţelor pentru tineri – o problemă socială!

Milionul de euro care a fost cheltuit pentru arteziana cântătoare, plus banii daţi pe artezienele din cartiere puteau fi folosiţi pentru construirea unui bloc pentru tinerii care n-au locuinţă. Dar un bloc social, decent şi funcţional, cu chirii minime, era o investiţie care nu dădea bine în faţa prostimii care se adună seară de seară să „contemple” un simplu joc de lumini. Poate nu de pavele kitschos – „decorative” era nevoie în acest oraş, ci de rezolvarea unei probleme sociale. Poate, poate, poate…

8. Servicii publice – execrabile!

Hai, să le amintim piteştenilor zilele pe care le-au petrecut în frig şi fără apă caldă. Hai să le amintim despre facturile umflate, de preţul gigagcaloriei, de pierderile pe care au trebuit să le plătească, de momentele când se trezeau de dimineaţă şi aşteptau jumătate de oră să curgă apă caldă la robinet, de serile în care le îngheţau copiii în case. Atâta a vorbit Tudor Pendiuc de strategia pentru încălzire până când s-a ales praful şi de fosta Termoficare – un mamut ineficient care a generat extraordinar de multe pierderi – şi de actualul serviciu de Termoficare care îşi execută clienţii la 30 de zile de la neplata facturii, ca şi cum ar avea cine ştie ce performanţe şi, vezi doamne, piteşteanul de rând merită executat la cea mai mică întârziere. În privinţa altor servicii publice, să mai amintesc de poliţia comunitară, de cei care trebuie să vegheze la liniştea şi ordinea publică? Personal, cred că nu mai este nimic de spus în condiţiile în care, la tot pasul, te abordează valutari grăbiţi să schimbe dolari şi euro, şuţi gata să-ţi vândă bijuterii din aur, şaveici pornite să-şi ghicească în palmă contra portofel, şperţari ieftini, încasatori de taxă de protecţie şi fetiţe care-şi vând „farmecele” la colţ de bloc. Ce fac cei responsabili cu asanarea oraşului? Dorm pe banii noştri?

9. Traficul rutier – mai aglomerat decât în capitală!

Da, probabil că, dacă investiţiile ar fi fost făcute cu cap, Piteştiul ar fi avut astăzi un alt sistem rutier şi n-am fi fost martorii unor caramboluri demenţiale. Pentru a fi avut un altfel de oraş, resistematizarea lui ar fi trebuit să înceapă, probabil, imediat după Revoluţie, drumurile să fie considerabil lărgite, să se fi construit pasaje subterane şi supraterane care să fluidizeze traficul, să se fi investit, ani în şir, în lucruri cu adevărat importante. Ei bine, acei ani au trecut în van, iar astăzi ne trezim cu un oraş eminamente sufocat.

10. Mizeria şi focarele de infecţie din cartiere – un motiv de scârbă permanentă

Pe vremuri, Piteştiul era un oraş extraordinar de curat şi excela la capitolul spaţiu verde. Acele vremuri au trecut şi, acolo unde ar fi trebuit să vedem un pom, vedem fie pavele, fie un morman de gunoi. Este clar că nimeni nu-şi mai face cumsecade treaba, însă Tudor Pendiuc, senin cum îl ştim, se pregăteşte de Simfonia Laleleor, un eveniment politico-mediatic numai bun să-i asigure capitalul de imagine de care are nevoie. Este ca şi cum ai da acasă o mare petrecere, dar debaraua, baia şi cămara sunt pline de mucegai, mizerie şi păienjeni. Păcat că acest primar care îşi începuse acceptabil demersul edilitar a eşuat în campanii de imagine fără consecinţe notabile pentru spaţiul public.

Ar mai fi multe de scris despre starea jalnică a parcurilor piteştene, despre inexistenţa locurilor de joacă pentru copii în cartiere, despre crearea Filarmonicii în lipsa unui sediu potrivit pentru aceasta (bietul public meloman transpiră sau îngheaţă în sala comunistă de la Casa Sindicatelor, în funcţie de anotimp), despre confiscarea culturii (devenite un vehicul pentru mediatizarea celor mai penibile activităţi edilitare), despre amplasarea celor mai fistichii monumente „artistice” pe spaţiul public (oare or avea toate aviz de la Direcţia Culturii), despre compromiterea aproape totală a ideeii de urbanism prin construirea haotică de clădiri, prin mixarea nepotrivită a stilurilor, despre… şi despre… Dar poate că pentru săptămâna asta este suficient atât!

Anunțuri

Etichete: , ,

17 răspunsuri to “Tudor Pendiuc ar trebui să plece de la primărie”

 1. papabembe Says:

  Mişule, cum dracului ai avut răbdare să scrii ditamai textul? eu recunosc că nu am avut răbdare să îl citesc? m-am plictisit de la primele rânduri, dar şi mai rău m-am plictisit de acest mandat care pare să nu se mai sfârşească niciodată.
  câteodată am impresia că trăim scene din toamna patriarhului, spre deosebirea că aici nu am auzit să trăiască vreun marquez.
  cică vaca face lapte, găina face ouă, pendiuc face pavele. din pavele cresc lalele. peste tot se aud manele: pendiuc, pendiuc, pendiuc.

 2. Mişu Says:

  barem să treacă pe randul 1 la indexarea Google – si tot e bine!

 3. Coaie Says:

  spune-i lui papadraci sa nu se mai vaite de lungimea textului. probabil nu e pitestean, d-aia nu are rabdare sa citeasca. noi, astia de pe aici simtim fiecare propozitie. si inca nu ai scris nici 10% din cate rahaturi face pendiuc.

 4. Mişu Says:

  COAIE: Papabembe este, de fapt, afro-piteştean. Adică are o viziune, să zicem, africană asupra Piteştiului – şi ştie foarte bine cum stau lucrurile pe aici. Este doar ironic, ca orice om inteligent!

 5. literelibere Says:

  Misu, daca n-as sti ca vorbesti despre Pitesti, as fi fost sigura ca vorbesti despre Bucuresti…oricat de mare capitala s-ar da Bucurestiul, in principiu, are aceleasi probleme ca orice oras de provincie din tara asta.

 6. Mişu Says:

  LITERE LIBERE: Am plecat din Bucureşti, în ideea că oraşul meu, Piteştiul, era curat, respirabil, decent – şi are marele avantaj că este la 1 oră de Bucureşti. În 7, 8 ani (de atunci) a devenit o cloacă 🙂 Acest primar, Tudor Pendiuc, este excedat şi ar trebui să lase în locul lui pe altul mai bun. Ideea este că omul e departe de a-şi recunoaşte uriaşele erori, lui i se pare că a făcut totul bine şi foarte bine. Până acum nu prea a fost deranjat – fie din teamă, fie din slugărnicie şi limbism – dar de acum, eu am de gând să prezint realitatea.

  Încă ceva: câte unii din generaţia lor cred că blogurile şi interenetul nu au PUTERE. Să vedem!

 7. jocker12 Says:

  pendiuc este aparat shi sustzinut de totzi cei care shi-au dezvoltat o afacere de cartier in complicitate cu el….

  parerea mea o cunoshti… in campania de dupa primul mandat pe care l-a avut, prin 95 sau 96, l-am vazut pe pendiuc cum ishi rontzaia unghiile tremurind speriat in timp ce noi lucram la un spot electoral…. avea o fatza de om abandonat shi deja vorbea de primarie la timpul trecut… n-a fost sa fie….

  tu itzi asumi un mare risc, fiindca totzi cei care fac bani in cirdashie cu pendiuc, vor sari la gitul tau…. ai nevoie de un grup de ziarishti care sa sa-l curenteze, cu dovezi, oameni care sa vorbeasca shi rapoarte financiare despre afacerile incheiate de primarie…

  analfabetul pendiuc a dat multe proiecte cu pretzuri umflate sau sedii de firma in centrul orashului, pe mina unora care au impartzit profiturile cu el sau pe care i-a cumparat ca sa taca din gura….

  trebuie sa ceretzi, ca ziarishti, rapoartele financiare de la construirea fintinilor cintatoare, sediului bibliotecii, tuturor cladirilor centrale sau proiectelor dezvoltate de primarie in ultimii 15 ani, blocului din piatza, shoselei de centura shi de la pavarea centrului piteshtiului….

  strins cu usha va incepe sa chitzaie ca un shobolan gravid, insa e greu sa ajungi acolo fiindca e atirnat de altzi multzi analafabetzi care il aplauda ca la plenara….

  ar fi trebuit sa aminteshti shi de blocurile care s-au prabushit prin gavana shi razboieni, femeia care a fost lasata sa arda in fatza primariei in timp ce pendiuc era ascuns sub birou shi cum a fost acoperit de toata presa locala….

  vezi
  http://ziarulancheta.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=301:lista-secret-cu-blocurile-din-piteti-care-se-vor-prbui-la-primul-cutremur-&catid=38:dezvaluiri&Itemid=91

  cu toate astea, nu sint sigur ca altul va putea mishca ceva, din cauza consiliului local, care este o rushine, dar shi a presiunii comunitatzii de trepadushi, care pierzindu-l pe pendiuc, se vor trezi fara acoperire…

  in concluzie, shansa voastra, a celor care il contestatzi pe pendiuc, este ca cineva din sistem sa vorbesca shi sa va dea, voua presei, acte pe care pendiuc refuza sa le prezinte comunitatzii pe care o reprezinta….

  iar apoi DNA-ul sa-l invite la o sheptica pe gogmanul care a distrus orashul, tzinind piteshtiul in mizerie cu aroma de lalele ….

  simfonia lalelelor exista inca deoarece este o hotzie mascata, iar piteshtenii oligofreni lacrimeaza sau ishi simt virilitatea pentru citeva clipe, in timp ce bolovanul mishca banii din buget in buzunarele partenerilor de gainarie….

 8. Mişu Says:

  JOCKER 12: Deocamdată nu voi cere rapoarte financiare, ăsta este ultimul cartuş. Mă voi axa, în schimb, pe chestii legate de bun simţ – în special, imagini care nu pot fi contrazise. Cititorul nu are niciodată vreme să analizez cifre, să judece cu s-au mişcat banii… dar viaţa lui cotidiană îl doare. Vreau să pun degetul pe această durere. Aici sunt primele 10 motive pentru care cred eu că Pendiuc ar trebui să plece de la primărie. Vor fi câte 10 pe săptămână. Şi, probabil, la un moment dat se vor strânge 100 de motive. Toate ilustrate. Un album întreg al eşecului!!!

 9. jocker12 Says:

  mihai, viatza este de cele mai multe ori nedreapta… ma mir cum tolontan a facut valuri cu ridtzi…

  la piteshti insa este o intreaga mafie, judetzul argesh este condus de nicolescu, iar piteshtiul de pendiuc… ca in fiecare jungla, orice animal de prada va pieri de coltzii altui animal de prada…. daca intzelegi ce vreau sa spun… istoria e plina de astfel de carnagii, cel mai recent care imi vine in minte (vai!) fiind decembrie 1989… economic, presa trebuie sa fie atenta, doarece sheful care astazi ishi da camasha de pe el pentru tine ziaristul, miine se poate intoarce spunind cu tristetze ca atzi avut o colaborare fructuoasa….
  singurii care pot face diferentza in nebunia asta sint oamenii, cititorii care ori s-au saturat de atitea nenorociri, ori sint scirbitzi de minciuna, dau din cap a lehamite – cum se intimpla cu alegerile sau cu vaca aia amortzita de febra cadaverica.

  Daca pui documentele la coada, ii dai timp sa inventeze o minciuna sau sa ishi faca un plan de aparare… cu galagie, promisiuni, jigniri, aliantze shi conspiratzii…. romanul este ieftin shi imoral…

  iar daca ii vei intreba pe directoriii de ziare ce parere au despre pendiuc, vei avea o maaare surpriza…
  tu nu faci parte din gunoiul administratziei locale, iar experientza tomberonului in care troneaza pendiuc poate distruge spiritele ascutzite, demne de respectul semenilor lor.

  nu oamenii schimba locurile, ci locurile ii schimba pe oameni, iar piteshtiul shi romania in general, sint focarele unde duhoarea a inlocuit morala, iar minciuna a sugrumat onoarea shi linishtea omului de rind….

  citesc cum florin calinescu vrea sa puna tunurile pe nicolescu…. chiar crezi ca se va intimpla ceva?

  nu cred ca romania va rezista mult in comunitatea europeana… sincer.

 10. Primele 10… | Adrian Enache Says:

  […] Alexandrescu ne dă primele 10 motive pentru care primarul Piteştiului ar trebui să-şi piardă fotoliul. Iată un citat: Iarna care a trecut a transformat străzile Piteştiului în infern. Credeţi că […]

 11. Wilfried Birleanu Says:

  Pitestenii si Pendiuc se merita unii pe altii. Pitestenii l-au reales pe Pendiuc dupa cazul Ilenei Voican si pentru asta toti cei care l-au votat sunt in ochii mei niste nimicuri care n-ar trebui sa poata dormi noaptea din cauza cosmarurilor. N-o sa inteleg niciodata cum a fost posibil ca intr-un oras cu pretentii de civilizatie la sfarsit de secol XX, un primar avizat cu cel putin o zi inainte sa nu ia masuri ca protestul acelei femei sa fie doar unul simbolic. Ambulanta? Pompieri? Politie? Tu, ca OM, nu ca primar, cu a galeata cu apa? Ce lovitura de maestru in domeniul campaniilor de imagine ar fi fost sa iasa Pendiuc din primarie cu o galeata cu apa si sa rezolve chestiunea, eh? In schimb, el a ales sa apara la televizor la o zi sau doua si sa se disculpe si sa arunce pisica. De parca ar avea vreo importanta daca protestul a fost sau nu indreptatit sau daca barbatul ei are sau nu vreo vina. Oricum, se pare ca solutia aleasa de el a fost cea buna pentru ca la 12 ani dupa amintita tragedie Pendiuc e inca primar in Pitesti. Se vede ca „omul” isi cumoaste electoratul… Cat despre fantani si pavele, nu sunt nimic altceva decat un „comb over” administrativ.

 12. Mişu Says:

  WILLY: Eu am decis să scriu despre toate astea. Populaţia Piteştiului nu ştiu ce dracu’ are, parcă e amorţită, drogată… Măcar îmi fac datoria.

 13. Wilfried Birleanu Says:

  Si e bine, Mihai. Da-l pe imbecilul de votant cu capul de peretele in care s-a poticnit pana realizeaza ca e acolo un perete. Daca ar fi sa caracterizez populatia Romaniei cu un singur cuvant as fi obligat sa spun masochism. Imi pare rau pentru cei care n-au nici o vina ca la putere e politicienii care este, insa caracterizarea trebuie facuta pe majoritate. Si fauna conducatoare reflecta perfect imaginea acestei majoritati.

 14. jocker12 Says:

  cauta specialishti in urbanism shi intreaba-i ce parere au despre gogomaniile lui pendiuc….
  cauta arhitectzi, profesori, care iti pot spune cit de amator este primarul piteshtiului….
  cauta economishti specializatzi in administratzie care pot arata dezastrul shi jaful practicat in primaria piteshti…

  presa romaneasca este diluata shi vulgara… romanii vor sa citeasca „tzitze” shi daca sexy braileanca i-ar baga limba in ureche lui pendiuc…. gretzos

  daca vrei rezultate trebuie sa dicutzi cu specialishti, nu cu impostori.

 15. jurnaldelecturi Says:

  @jocker12: Care specialişti? Cei sublimi pe care ni-i promisese Constantinescu à l’époque şi care s-au dovedit inexistenţi?
  Eu cred că asta este una din cauzele majore ale situaţiei în care ne aflăm – lipsa specialiştilor şi a know-how-ului. Peste tot pe unde te duci te izbeşti de un amatorism demoralizant. Toată lumea ştie câte puţin din nimic. Specialiştii în urbanism, economiştii specializaţi în administraţie, arhitecţii şi profesorii despre care vorbeşti sunt, în marea lor majoritate, nişte semianalfabeţi cu diplome fabricate la minut de universităţi care funcţionează în regim de S.R.L. şi care ar i-ar scoate doctoranzi şi pe pacienţii de la Spitalul 9 dacă sunt cu taxele plătite la zi.

 16. Calin Says:

  Tudor Pendiuc este PSD-ist. La ce te astepti altceva de la PSD daca nu la ce ai descris mai sus?

 17. un tapuit ..... Says:

  jos cu mafiotul, numai idiotii si dobitocii il pot vota s-au l-au votat pe acest comunist pervers, coruptibil care nu are scrupule maivrea inca un mandat! Rusine pendiuc! pitesteni, romani treziti-va! o sa iasa tot el daca nu va treziti, pt ca se bazeaza pe pensionarii care stau si bas pe banci in centru,admira fantana si isi spun ca pendiuc a facut ceva pt oras….si apoi se milogesc pt ajutoare de la primarie…. astia suntem si ne meritam soarta…. aceeasi de aproape 23 de ani…..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: